Logo

Kriek Lambic St. Louis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Brouwerij-Brasserie Van Honsebrouck
Brygget for første gang:
Type: Lambic
Alkohol: 4.5%
Flaskestørrelse: 33 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

Frugtmassen af morrelkirsebær (kriek) modnes i gueuze-lambic i en periode på mindst 6 måneder. Stenene giver en fin smag af mandel. Under stor ekpertise fra kældermesteren, blandes den unge kriek med den gamle lambic for at opnå den kraftige smag.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Effektiv reklame - klik her