Logo

La Torra Blonde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Brasserie Duyck, Frankrig
Brygget for første gang:
Type: Ale
Alkohol: 5.5%
Flaskestørrelse: 33 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

Korsika er kilden til inspirationen til denne enestående øl som findes i to varianter: blonde med “Arbouse” bær og en Amber med myrte. Det er frugten fra det korsikanske krat som giver La Torra sin messingfarvede karakter og en overraskende smag. Den afslører de glødende farver gennem den elegante gennemsitige flaske, der understreger den mere moderne natur.
Lys og forfriskende er La Torra Blonde den første øl der har fået tilføjet smag af jordbær. (jordbær der er vokser vildt i de korsikanske krat!). Det frugtagtige smag og unikke karakter giver en sand korsikansk personlighed som gør endnu mere speciel. For at fremhæve summerduftene, nydes den bedst ved mellem 5 og 6°C.
Velbrygget og designet specielt for dem der kigger efter en stærk ølsesation, nydes La Torra Ambrée bedst ved mellem 6 og 8°C, er mere kraftig og har et højere alkoholindhol end La Torra Blonde.
Tilsat smag af myrte (vildtbær fra det korsikanske krat, og plukket midt i vinterperioden), kombinere den fine sødme med den legendariske korsikanske styrke
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her