Logo

Lion Nathan Limited - Bryggeri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Level 30, 363 George St
Sydney NSW 2000
Australien
Tlf. + 61 2 9290 6600
Fax + 61 2 9290 6699
Web

Historie om Lion Nathan
Lion Nathan er et australsk baseret firma indenfor alkoholdrikke, med produktion i primært Australien og New Zealand. Sortimentet indenfor øl omfatter Tooheys, XXXX, Hahn, West End, Emu, Swan, James Squire, Lion, Speights og Steinlager. Virksomheden brygger og distribuere omkring 900 millioner liter øl om året.

Lion Nathan omfatter også en global vinforretning som er skabt ved en kombination af de førende australske og new zealandske vinproducenter Petaluma, Banksia og Winter Hills. ´Lion Nathans Wines and Spirits Group´ producere nogle af Australasias bedste vine from vingårdene i Sydaustralien (Adelaide Hills, Clare Valley, McLaren Vale og The Barossa Valley), Victoria (Central Victoria og The Mornington Peninsula), Pemberton i Vestaustralien og Marlbourough i New Zealand. Det ejer også Argyle Winery i USA. Den valgte samarbejdsmodel mellem vingårdene giver et enestående udvalg af de bedste vine, og et fokus på at optimere distributionen, gør at Lion Nathans Wine Group har opnået en førende position indenfor den primære kundegruppe.

Udover øl- og vinforretningen, er Lion Nathan involveret i et utal af relaterede forretninger i Australien og New Zealand. Dette omfatter distribution af vin og spiritusmærker på licens, produktion og distribution af ´Ready-To-Drink´ drikkevarer, detailsalg af spiritus og maltekstrakt til brug for hjemmebrygning og til fødevareindustrien.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?