Logo

Maes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Brouwerijen Alken-Maes Brasseries
Brygget for første gang:
Type: Pilsner
Alkohol: 4%
Flaskestørrelse: 33 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

I 1880, da Egied Maes genåbnede det lille Sint-Michaël bryggeri i Waarloos, havde han store ambitioner. I 1901 overlod Egied Maes driften af bryggeriet til sine sønner, Ferdinand og Theophiel. De indførte moderne maskiner: fra da af blev alle møllesten i malteriet og alle skovlene i brygkarrene drevet af dampmaskiner. Virksomheden blev omdøbt til St-Michaël Brødrenes Dampbryggeri og Malteri. De 2 brødre kom efterspørgslen efter undergæret øl i forkøbet. De producerede deres første lager i 1920’erne. I 1926 trådte den tredje generation af familien Maes ind i virksomheden. De lavede store investeringer for at bygge en førsteklasses bryghal. Investeringerne bar hurtigt frugt. Ved Verdensudstillingen i Antwerpen i 1930 fik Maes bryggeriet succesfuldt søsat deres Prima Maezen Beer. Øllen blev forbedret af de næste generationer, som bidrog med en rigdom af ekspertise. De lagde grundstenen for den lager der nu bliver solgt som Maes. Overdreven omhyggelighed omgiver brygningen af Maes. Kun den bedste lager er god nok til at bære mærkatet Maes, ligesom produktionsmetoden opfylder de højeste kvalitetsstandarder.

De specielle karaktertræk ved Maes skyldes en meget omhyggelig udvælgelse af de fineste kornsorter. Denne undergærede øl er koldfiltreret. Smagen er frugtagtig, ren og meget let, med et behageligt strejf af bitterhed.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.106 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?
Effektiv reklame - klik her