Logo

Merrimans Brewery Ltd. - Bryggeri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Leeds LS11 0DS
England
Tlf. +44
Fax +44
Web

Historie om Merrimans Brewery
Old Fart blev undfanget som en hyldest til alle disse kværulandtiske drukkenbolte som sidder på ethvert værthus i England hvis ikke i hele verden. Det opstod på et lokalt bryggeri i Todmorden på grænsen mellem Yorkshire og Lancashire i 1989 og blev først kun solgt på lokale værtshuse som en Real Ale. Vidt og bredt blev bryggeriet omtalt som Robinwood og var ejet og drevet af Tim Fritchley (brygger) og Fred Sleep (Salg). Uheldigvis var det hårde tider i slutningen af 90’erne og bryggeriet gik konkurs. I 1992 indgik Tim Fritchley en aftale med en investor, at det ville være mere hensigtsmæssigt at begynde brygning og distribution af Old Fart i Leeds.

For at sikre et mere succesfuldt resultat end den oprindelige Robinwood eventyr, blev det besluttet at markedsføre øllen på flaske og udvide aktiviteten. Denne strategi viste sig meget succesfuld og belejligt løft ved hjælp af kommentarer omkring strukturen i den engelske Rugby union, af de daværende engelske kaptajn Will Carling, da han brugte udtrykket ”57 old farts”. Siden den meget beskedne start, har Old Fart vokset i anseelse og er nu ikke kun distribueret og det meste af England men også over hele verden.

Merrimans Brewery har også en stor interesse i lokal sport og han sponsoreret lokale rugby og fodboldhold samtidig med at de har investeret penge i hestevæddeløb.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen for en rigsret i Minksagen?

Effektiv reklame - klik her