Logo

Oettinger Brauerei GmbH - Bryggeri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Brauhausstraße 8
86732 Oettingen i. Bay.
Tyskland
Tlf. +49 908 270 80
Fax +49 908 270 810
Web

Historie om Oettinger Brauerei
Bryggeritradition siden 1731. Oettinger gruppen består af 4 bryggerier.
Placeret strategisk over hele tyskland, anvender Oettinger sit eget distributionsnet til at levere en en stof vifte af produkter til mange kunder - uanset hvor de er i Tyskland.
Den sidste teknologi, bedste ingredienser, stram kvalitetskontrol, og en stor bryg tradition sikrer den løbende prodution af øl, på hvert af bryggrierne.
Alle Oettinger gruppens øl er brygget under hensyn af "Reinheitsgebot", den tyske renhedlov fra 1516, en af de ældste og strammeste fødevarestandarder i verden fastholdt op til dags dato.
Hvert bryggeri producerer det egen regionale mærke og specialøl, så vel som den landsdækkende mærke "Original Oettinger".
Varemærket "Original Oettinger" blev placeret som nr. 4 i en sammenligning mellem alle ølmærker i Tyskland.
Den totale produktpallette af kvalitetsprodukter omfatter 14 forskellige typer af øl, ølblandinger og forskellige typer af ikke-alkoholiske drikke. Oettinger-gruppen har opnået en vigtig position indenfor top 50 listen af Tysk fødevarekoncerner, og leverer på nuværende tidspunkt sine produkter til omkring 13.000 udsalgssteder over hele Tyskland.
Gennem Oettinger International, koordinerer Oettinger Gruppen sine kunderelationer udenfor Tyskland, såvel som produktion for det ekspanderende globale marked.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.563 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?



Effektiv reklame - klik her