Logo

Palm Royal

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Brouwerij Palm
Brygget for første gang:
Type: Ale
Alkohol: 7%
Flaskestørrelse: 33 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

Alfred van Roy, grundlægger af Palm Breweries, fyldte 90 år i 2003, men kan stadig sit håndværk.
Alfred van Roy, er et navn som ølelskere umiddelbart associerer med Brouwerij Palm, men også hovedsageligt med kvalitet og håndværk!
I 30'erne trådte Alfred hans første skridt i hans faders bryggeri, og lærte de tekniske trick ved handel på bryggeriskolen i Bruxelles. Resulatet kender alle. I 1952 overtog han fuldt ud bryggeriet og i de efterfølgende år, blev han hurtigt en af de meste anerkendte bryggere i landet. En ølartist, som opnåede berømmelse i Belgien m.v. for hans unikke sammensætning og pionerideer.
Under Alfred's inspirerende lederskab, voksene hans bryggeri til en storspiller på ølmarkedet. Og selv i dag er brygmesteren stadig involveret i den videre udvikling af hvad der uden tvivl kan kaldes hans livsværk. Mesteren blev 90 år i 2003. En festligt øjeblik som blev fejret herefter… med en mesterøl. Brygmesteren Alfred van Roy er måske 90 år gammel, men årene har ikke mindsket entusiasmen hos denne ølartist. 'Royal' blev skabt med samme entusiasme, en festøl som er højdepunktet på et liv der er viet kunsten af brygge øl…
Nydelse kræver en ny dimension.
Royal er en luxusøl (7%), overraskende ikke kun på grund af sin meget lyse farve, men specielt også på grund af den generøse og kraftig smag og kraftige duft. En eksklusiv øl som garantere en kongelig smagsopelevelse.

Royal serveres i specielt designede ballonglas. En glas som fuldt ud viser den gyldne farve og gyldne smag ved denne unikke luksusøl.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.104 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her