Logo

Piraat 10%

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Brouwerij van Steenberge
Brygget for første gang:
Type: Ale
Alkohol: 10.5%
Flaskestørrelse: 33 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

Piraat er en "levende øl", hvilket betyder at den efter den første gæring på fadet, forsætter øllen med at udvikle sig under eftergæringen i flasken eller tønden.
Dette er en førsteklasses gylden øl. Amerikanske ølkendere giver en 98 ud af 100 mulige. Ingen anden øl gør dette bedre. Smagen er så kompeks og så kraftig at ethvert synk giver fremmaner nye ideer. Bemærk den krydrede lette sødme, hvilket er velbalanceret i forhold til den kraftige bitterhed i humlen. Det er et øleventyr, en gave.
En stærk øl som Piraat er blevet brygget I tusinder af år, til brug på langfart. Specielt vikingerne var kendt for denne potente type øl. Piraat har en høj næringsværdi, holder sig i mange år og styrker kroppen og moralen hos pirater og andre søfarere. Det er en sund energibombe.
Piraat går fint sammen med både kød og fiskeretter, eller kan bare nydes som en afslappende drik, alene eller sammen med venner. Piraat kan også nydes som en delikat øl som afslutning på et smagfuldt måltid. Cigarrygere sværger at der ikke findes en bedre øl til at nyde sammen med en god cigar.
Vidste du at der ikke normalt var drikkevand ombord på skibe? Folk drak ikke vand når de var på land, så hvorfor skulle de tage vand med til søs? For 1200 år siden, i Vikingetiden, forsøgte folk for første gang at tage på langfart i længere perioder, så de havde behov for stærk og nærendeøl, som ville holde dem sunde og raske i lang tid. En daglig pint af Piraat gav piraterne og andre søfarer modet til at møde den voldsomme vejr til søs og den mange andre farer, såsom pirateri fra andre skibe.
Piraat 10% er en gylden øl med en eftergæring på flasken eller tønden. Øllen kan holde sig op til 2 år efter den er tappet på flaske.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?
Effektiv reklame - klik her