Logo

Royal Pilsner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bryggeri: Royal Unibrew
Brygget for første gang: 2004
Type: Pilsner
Alkohol: 4.8%
Flaskestørrelse: 33 / 38 cl.
Forhandles af: 
Pris ca:

 

Royal Pilsner er brygget med den specielle Royal malt. Vi har udviklet smagen, så den på den ene side er unik og karakteristisk for Royal, på den anden side ligger indenfor det smagsområde, som danskerne foretrækker.
Der anvendt både bitterhumle og aromatisk humle i den nye Royal Pilsner og Royal Classic. For at forstærke den frugtagtige duft, som er karakteristisk for øl i Royal familien, er der i både Royal Pilsner og Royal Classic anvendt en balanceret dosering af aromatisk humle. Når man anvender aromatisk humle i øllet, får man samtidig en fyldigere og mere behagelig smag i munden.

 

Denne pilsner er klar og strågul med et tæt, hvidt skum, der har en lang holdbarhed. Den milde smag har en let humlebitterhed og bærer frugtige nuancer af pære og banan. Den afrundes af en eftersmag med kort bitterhed.
For at lave en pilsner, der matcher Royal Export, var Royal Unibrew nød til at udvikle en helt ny malt. Royal malt er mildere og lettere end pilsnermalt, og med den kan de fremstille en pilsner, der kun er brygget på bygmalt og humle. Royal Pilsner har samtidig fået tilsat en anelse aromahumle. Den bør serveres kælderkold og er ifølge brygmesteren indtagende og nem at drikke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.224 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?

Effektiv reklame - klik her