Logo

Slottskällans Nisse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Gamla Slottskällans Bryggeri, Sverige
Brygget for første gang:
Type: Ale
Alkohol: 5.3%
Flaskestørrelse: 50 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

Slottskällans Nisse er en upasteuriseret overgæret halvmørk juleøl. Målet var først og fremmest at skabe en øl til julebordet. Den skulle harmonere med alle julens smage og løfte den til et højere niveau.
Slottskällans Nisse er mindre sød end mange andre juleøl. Den er desuden let krydret med ingefær, kanel og appelsin. Dette giver sammen med en overbevisende humletilsætning et aromatisk bryg med en vis sødme.
Slottskällans Nisse er som ovenfor nævnt først og fremmest skabt med tanke på julebordets glæder. Den relativt begrænsede sødme sammenholdt med den svage smag af krydderi gør til til godt tilbehør til at fra sild og fede kødretter tl almindelig nydelse. Der er dog blevet påskønnet af mange i en sådan grad, at der er stillet krav om at den produceres året rundt. Dette er tegn på et bredere anvendelsesområde, end man fra starten havde forestillet sig, men det skader ikke.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?


Effektiv reklame - klik her