Logo

Stella Artois

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: InBev
Brygget for første gang:
Type: Pilsner
Alkohol: 5.2%
Flaskestørrelse: 33 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

Stella Artois er mærket med “Enestående kvalitet og værdi”. Mærket er beundret af mange kritiske forbrugere for det unikke indenfor denne kategori af øl, den kompromisløse kvalitet, karakteristiske og sofistiskerede emballage, samt højagtede position. Dets differentierede position har givet mærket mulighed for at blive verden femte-største internationale varemærke, og en af hurtigst voksende varemærker i verden. Det markedsføres nu i over 80 lande.

Kun de allerbedste byg og den fineste humle bruges ved brygningen af Stella Artois. Omhuen og opmærksomheden i hver eneste brygproces, giver Stella Artois mulighed for at modne til en fyldig og enestående velbalanceret øl, en perfekt tørstslukker og perfekt til hverdagens specielle øjeblikke.

Stella Artois varemærket kan spore sine rødder tilbage til 1366, og Den Hoorn bryggeriet. Det har udviklet unikke ikoner, herunder Stella Artois ormanentet og kalkglasset. Det forener sig med forbrugeren gennem dets unikke og storslåede markedsføring, og dets egenskaber inklusiv Stella Artois Queen Club Tennis Tournament, og gennem film, deriblandt dets partnerskab med Cannes Filmfestivalen. Det er en af de mest prisvindende varemærker i ølindustriens historie
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.110 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?Effektiv reklame - klik her