Logo

The Wolverhampton & Dudley Breweries, PLC, - Bryggeri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
PO Box 26,
Park Brewery,
Wolverhampton WV1 4NY
England
Tlf. +44 1902 711811
Fax +44
Web

Historie om Wolverhampton & Dudley Breweries
The Volverhampton & Dudley Breweries PLC blev grundlagt som et børsnoteret selskab i 1890 ved en fusion mellem tre lokale bryggerier. Virksomheden er den største uafhængige bryggerigruppe. Bryggeriet roser sig selv for den vedvarende udsøgte kvalitet af deres øl, brygget på traditionel vis ved brug af de bedste naturlige ingredienser.

Der er 2 traditionelle malterier i Langley og Lichfield. Udover brygning, tappes der også øl og fadøl i tønder, dåser og falsker og sælger en stort udvalg af vine, spirituosaer og mineralvand til et stor række af uafhængige kunder.

I februar 1999 blev Marston, Thopson & Evershed opkøbt. Virksomheden lå i Burton on Trent og drev 918 pubber primært i det østlige og nordvestlige midtengland, nordlige wales. Udover pubberne købte W&DB også Marston´s bryggeri - grundlagt for mere end 100 år siden. Bryggeriet brygger førsteklasses øl inklusiv sællerten Marston´s Pedigree, som bliver solgt over hele landet.

Ved udgangen af 1999 købte W&DB også The Mansfield Brewery Company, som tilførte et brygger, nogle udsøgte lokale ølmærker og en stor mængde drevne og forpagtede pubber, så vel som værdifulde salgskanaler i Østlige midtengland og i South Yorkshire området.

Brygningen af Mansfield øl blev overført til Park Brewery, Volverhampton ved udgangen af 2001.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 876 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?
Effektiv reklame - klik her