Logo

Victoria Bitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Victoria Bitter
Bryggeri: Carlton & United Breweries, Australien
Brygget for første gang:
Type: Bitter - lagerøl
Alkohol: 4.9%
Flaskestørrelse: 37,5 cl.
Forhandles af: Premium Beer
Pris ca:

"Den kaldes "Bitter", hvilket antyder, at det kunne være en øl i stil med engelske ales. Det er ikke tilfældet. Og så er den for øvrigt ikke særlig bitter. Det er en sjasket, meget let ris- eller kornagtig tørstslukker, som nok mest er lavet som netop det, og ikke til at blive smagt på."
Victoria Bitter eller VB, som den kærligt bliver kaldt, er Australiens yndlingspilsner og har en tradition for at belønne hårdt arbejde og hård sportsudøvelse, som datere sig tilbage til 1890´erne. I løbet af de sidste 10 år, har den været en konstant vider i den estimerede ´Astralian Liquor Industry Awars (ALIA)´, hvor den på det seneste har fået prisen for ´Best Full Strength Beer´ i 2001, ´Tap Beer of the Year´ i 2002 og ´Best Full Strength Beer´ igen i 2003. VB er et bryg med en kraftig smag, men med en mindre maltet i karakter end Carlton & United Breweries andre traditionelle pilsnere. En fin frugtsmag i aromaen fuldender den søde malt i mellemsmagen der passer perfekt til den robuste, humlede bitterhed.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?Effektiv reklame - klik her