Logo

Westmalle -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede
 
Abdij der Trappisten
Klostret ligger i regionen Antwerpen i den nordlige del af Belgien op mod Holland. Det er oprettet i 1794 og med sikkerhed er der lavet bryg fra 1836. Det beboes i dag af 23 tavse munke med en gennemsnitsalder på mere end 70 år. Årligt produceres der ca. 145.000 hl øl, og det er heldigvis muligt at finde øllet ude i verden, herunder i Danmark. Serveret i det unikke, smukke glas er de 2 øl, der brygges på Westmalle, verdensberømte: Dubbel og Trippel:
 
Westmalle Dubbel
øllet holder sine 7% og betragtes som en klassiker. Det laves med mørk malt og kandis. Øllet er kastaniebrunt og har en let, si­rupsagtig krop med en sødlig maltet eftersmag med antydning af tropisk frugt og rosin. Eftersmagen er lang og kraftig med klar hum­le. udover på flaske fås den heldigvis også nu på fad i Danmark, og de steder, hvor den kan opdrives, er den en stor nydelse, også til meditation.
 
Westmalle Trippel
Trippel er Em af denne verdens helt store øl. Som alle tripler er den lys og venlig i udseendet. Men tag ikke fejl, den holder sine 9%. Smagen er kraftig med en frugtagtig og urtelignende aroma, der sammen med den delikate, tørre humlesmag giver en meget magt­fuld og ren, fyldig øl. Skumhatten er hvid og fast og hænger i glas­set. lokalt er den særligt anbefalet til asparges!
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her