Logo

Alkohol

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Alkohol (ætylalkohol med den kemiske betegnelse C2H5OH) dannes, når gærsvampe i druemosten spalter druernes sukkerindhold i vinen til alkohol og kuldioxid. Jo højere naturligt sukkerindhold, der er i druerne, jo højere vil alkoholindholdet derfor blive. Ved søde vine stopper man typisk gæringsprocessen, så ikke al sukkeret bliver omdannet til alkohol.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1128427-12-2011 09:46:08 drikkeABC
Godt Nytår til alle.
Svar til Tommy - se venligst Alkoholprocent
1128527-12-2011 01:22:32 tommy jensen
har i 19 år arb. på bryggerierne,husker da det hed alk.procent det hedder nu alk.volumen,hvordan beregner man forskellen. venligst tommy jensen

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?