Logo

Amarone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kraftig og alkoholrig rødvin fra Veneto regionen i Norditalien. Vinen er fremstillet af tørrede druer, samme druesorter og fra samme område som Valpolicella (de vigtigste druer er Corvina, Rondinella og Molinara).

 

Kraftig rødvin fra Veneto i Norditalien. Vinen laves på sent høstede druer, der derefter lægges til tørre på dertil indrettede lofter. Tørringen koncentrerer sukkerindholdet, så der ved gæringen opnås et meget højt alkoholindhold. Vinen er en specialitet, der nydes bedst alene eller til kraftige retter. Går godt til den danske juleand.

 

Kilde: Vinsiderne.dk og andre


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os