Logo

Aperitif

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En aperitif er en drink, man serverer før midda­gen for at skærpe appetit­ten.

Man skelner mellem na­turlige og kunstige ape­ritifs.

Naturlige aperitifs er alle hedvine, f. eks. en tør sherry.

Til de kunstige hører blandt andet den bitre Campari, Pernod og Ri­chard - med anissmag ­og den sødlige Dubonnet.

 

Aperitif

Betegnelse for en drik, man nyder før maden. Det kan f.eks. være champagne, hvidvin, sherry, portvin eller en drink.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.330 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her