Logo

Blanc de noirs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fransk og betyder “hvidt af sorte”. Bruges især i Champagne om en vin, der kun er fremstillet på den blå drue Pinot Noir, men alligevel er “hvid”. For at undgå at vinen får farve, fjerner man hurtigt skallerne fra vinmosten. Indholdet i en drue er nemlig altid lyst (hvidt).
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os