Logo

Blanquette Méthode Ancestrale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blanquette er en mousserende vin fra Languedoc-Roussillon fremstillet af områdets traditionelle drue Mauzac, lokalt kaldet Blanquette. Méthode Ancestrale er en naturlige metode til opnåelse af moussen, hvor der ikke tilsættes den sukker- og gæropløsning, som anvendes ved fremstilling af Champagne og andre mousserende vine fremstillet efter méthode traditionelle.

 

Kilde: Vinsiderne.dk

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.433 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her