Logo

Chaptalisering / chaptalization

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tilsætning af sukker til vinmosten i de områder, hvor det er tilladt. Der tilsættes sukker, hvis det naturlige sukkerindhold i druerne ikke er højt nok til at nå den ønskede alkoholprocent. Processen er opkaldt efter Jean-Antoine Chaptal, der mente man på den måde kunne øge vinkvaliteten. Han var landbrugsminister under Napoleon.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.446 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her