Logo

Iltning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det var Louis Pasteur, der opdagede at ilt har stor påvirkning på vin. Vinen udvikler sig ved iltning (f.eks. dekantering) men tager skade af for meget ilt.
En flaske der er trukket op skal derfor helst drikkes inden for 24 timer. Propper man den til, kan den afhængig af kvalitet holde 2-7 dage i flasken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?



Effektiv reklame - klik her