Logo

Madeira

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hedvin fra den portugisiske ø af samme navn. Vinen produceres ved en speciel varmemetode, Estufa, der gør den meget holdbar. Der findes fire hovedtyper af Madeira. Den tørreste hedder Sercial, så kommer Verdelho, Bual, som er sød og den sødeste Malmsey.
Madeira er påny i fremgang efter mange år i glemslen og er ved at vinde indpas både som aperitif og dessertvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Kan man spise varme hveder uden at have fri?



Effektiv reklame - klik her