Logo

Ripasso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Metode brugt for nogle Valpolicella vines vedkommende til at opnå en mørkere, kraftigere vin med højere alkoholprocent end den "almindelige" Valpolicella.

Ripasso vin kan fremstilles på følgende måder:

1) Den unge Valpolicella hældes over druekvaset fra druer brugt til fremstilling af Amarone,

2) fremstilles af let tørrede druer,

3) fremstilles ved at blande Valpolicella og Amarone,

4) Valpolicella tilsættes tørrede druer eller mosten fra disse. Noget forenklet sagt får man herved en vin der vægt- og smagsmæssigt ligger midtvejs mellem en almindelig Valpolicella og en Amarone.

 

Kilde: Vinsiderne.dk

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her