Logo

Sec

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fransk for tør. For en champagne betyder det dog halvsød. En tør champagne kaldes brut.

Betyder på fransk tør. Når betegnelsen bruges for mousserende vine, er vinen nummeret mindre tør end brut, som almindeligvis er det man opfatter som en tør vin.

 

Kilde: Vinsiderne.dk og andre


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?



Effektiv reklame - klik her