Logo

Sec

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fransk for tør. For en champagne betyder det dog halvsød. En tør champagne kaldes brut.

Betyder på fransk tør. Når betegnelsen bruges for mousserende vine, er vinen nummeret mindre tør end brut, som almindeligvis er det man opfatter som en tør vin.

 

Kilde: Vinsiderne.dk og andre


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?





Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken øl er den bedste?




Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du bedst om?




Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os