Logo

Tannin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Garvesyre kaldes også tannin. En vigtig bestanddel i rødvine af høj kvalitet. Garvesyren kommer fra druen selv – både i skallen men også i kernerne. Hvis man prøver at tygge en vindrue-kerne, så ved man hvordan garvesyre smager!
Garvesyren kan også komme fra stilkene og endelig optager vinen også garvesyre fra egefade ved lagring. Garvesyren kan være meget kraftig i unge vine, men forsvinder med årene. Den er med til at give gode vine rygrad og karakter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?





Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken øl er den bedste?




Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du bedst om?




Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os