Logo

Tannin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Garvesyre kaldes også tannin. En vigtig bestanddel i rødvine af høj kvalitet. Garvesyren kommer fra druen selv – både i skallen men også i kernerne. Hvis man prøver at tygge en vindrue-kerne, så ved man hvordan garvesyre smager!
Garvesyren kan også komme fra stilkene og endelig optager vinen også garvesyre fra egefade ved lagring. Garvesyren kan være meget kraftig i unge vine, men forsvinder med årene. Den er med til at give gode vine rygrad og karakter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.047 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her