Logo

Ambrosia Punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 dl Ananas fra dåse med saft
4,5 dl Cream of Coconut
2 kopper Aprikot Nectar, afkølet
2 kopper Appelsinjuice, afkølet
1,5 kopper Lys rom
1 liter Danskvand, afkølet

l en blender pureres ananas og Cream of Coconut indtil blandingen er glat. Denne pure blandes i en punchbowle med Apricot Nectar, appelsinjuice og rom. Rør godt rundt. Umiddelbart før serveringen tilsættes danskvand og isterninger.

Opskriften rækker til omkring 24 personer.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.216 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Festbowle (ca. 6 glas)1 isblok af passende størrelse 1 appelsin 6-8 strimler grøn agurkeskal 6-8 friske jordbær...
• Salatbar cocktailCOCKTAIL - Selvom du ikke forbinder den bitre salat juice med fest, er den en fin kontrast...
• Gartner cocktailCOCKTAIL - Hvis du serverer denne dejlige drik til en der lige er blevet færdig med...
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os