Logo

Ambrosia Punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 dl Ananas fra dåse med saft
4,5 dl Cream of Coconut
2 kopper Aprikot Nectar, afkølet
2 kopper Appelsinjuice, afkølet
1,5 kopper Lys rom
1 liter Danskvand, afkølet

l en blender pureres ananas og Cream of Coconut indtil blandingen er glat. Denne pure blandes i en punchbowle med Apricot Nectar, appelsinjuice og rom. Rør godt rundt. Umiddelbart før serveringen tilsættes danskvand og isterninger.

Opskriften rækker til omkring 24 personer.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆbleraketDen krydrede blanding er en let, forfriskende juice, der vil fylde dig med energi og give...
• Amerikansk Bryllupspunch (25 personer)12 Stk. Hugget Sukker 2 dl. Cognac 2 dl. Orange Likør ½ Kg. Friske Jordbær eller Grønne...
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken øl er den bedste?




Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du bedst om?




Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os