Logo

Amerikansk bryllupspunch -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Drinks billede

Personer: 25

 

12 stykker hugget sukker

2 dl cognac

2 dl orange likør

1/2 kg friske jordbær eller 1/2 kg grønne druer

3 flasker apollinaris

6 flasker tør cham­pagne

isblok

6 appelsiner i skiver

 

Stil champagne og apolli­naris til afkøling.

Læg det huggede sukker i en punchebowle (eller i to, hvis en ikke rækker).

Hæld cognac og orange likør over.

Lad det stå og træk­ke et kvarter.

Skyl jordbærrene.

De skal eventuelt halveres, hvis de er for store.

Hvis man bruger druer, skal de vaskes, halveres og alle kærner skal fjer­nes.

Læg frugten ned i bowlen og vend den forsigtigt i lagen.

 

Lige før serveringen læg­ger man en stor firkant is (ca. 1 liter) eller en pyntet isring ned i bowlen og fylder op med apollinaris og champagne.

Punchen skal serveres straks, i store glas.

Læg en hel skive appelsin i hvert glas og sørg for, at der også kommer jordbær el­ler druer i.

 

Tips:

Til punchebowler ser det festligt ud med isringe.

Fyld en randform med vand eller apollinaris og frys den.

Den skal først lægges i punche­bowlen lige før serveringen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Melon og jordbærLækker, sommerlig og ekstrem god for dig - også hvis du ikke er gravid
• BærsymfoniHer har du en flydende sommerdessert. Det er en lækker, genopbyggende sommerdrik
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os