Logo

Ananas­bowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

til 8-9 personer

 

1/2 frisk ananas

2 1/2 dl (200 g) sukker

2 fl. moselvin

1 fl. champagne

 

Vin og champagne skal være afkølet inden serve­ringen.

Skræl frugten, fjern den hårde del i rnidten og skær frugtkødet i terninger.

Læg det i en bowle eller glasskål og hæld en flaske moselvin over.

Drys suk­keret over, rør rundt med en ske og lad det trække 1 time.

Før serveringen hældes den anden flaske mosel­vin og champagnen over.

I stedet for frisk ananas kan usødet dåseananas anvendes.

Skær da ananasskiverne i små stykker og lad dem dryppe godt af.

Læg dem i bowlen og drys det halve kvantum sukker over.

Hæld den ene flaske moselvin i og lad det træk­ke en time.

Den anden flaske mosel­vin og champagnen hæl­des over lige før serverin­gen.

 

Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sumpskildpadde1 Tom´s skildpadde 4 cl whiskey kaffe flødeskum
• HindbærnektarDette er en ret forførende juice, og da den er rig på B-vitaminer, kan den virkelig vise...
• Tropical HitDenne interessante blanding smager storartet og vil være en udmærket juice til...
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Smæk insektet!