Logo

Ananasbowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ frisk ananas
2½ dl. (200g) sukker
2 fl. moselvin
1 fl. Champagne

 

Champagneglas

 

Vin og champagne skal være afkølet inden serveringen. Skræl frugten, fjern den hårde del i midten og skær frugtkødet i terninger. Læg det i en bowle eller glasskål og hæld en flaske moselvin over. Drys sukkeret over, rør rundt med en ske og lad det trække 1 time. Før serveringen hældes den anden flaske moselvin og champagnen over. I stedet for frisk ananas kan usødet dåseananas anvendes. Skær da ananasskiverne i små stykker og lad dem dryppe godt af. Læg dem i bowlen og drys det halve kvantum sukker over. Hæld den ene flaske moselvin over og lad det trække en time. Den anden flaske moselvin og champagnen hældes over umiddelbart før serveringen.

Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?