Logo

Ananasbowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

½ frisk ananas
2½ dl. (200g) sukker
2 fl. moselvin
1 fl. Champagne

 

Champagneglas

 

Vin og champagne skal være afkølet inden serveringen. Skræl frugten, fjern den hårde del i midten og skær frugtkødet i terninger. Læg det i en bowle eller glasskål og hæld en flaske moselvin over. Drys sukkeret over, rør rundt med en ske og lad det trække 1 time. Før serveringen hældes den anden flaske moselvin og champagnen over. I stedet for frisk ananas kan usødet dåseananas anvendes. Skær da ananasskiverne i små stykker og lad dem dryppe godt af. Læg dem i bowlen og drys det halve kvantum sukker over. Hæld den ene flaske moselvin over og lad det trække en time. Den anden flaske moselvin og champagnen hældes over umiddelbart før serveringen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os