Logo

Anderledes gløgg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 flaske medium hvidvin som en let og blomsteragtig frascati vin
1 dl. lys portvin
1 dl. vand
2 cm.frisk ingefær
2 stænger kanel
6 hele kardemommer
2-3 spsk. Akaciehonning
150 g. valnødder
100 g. lyse sultans rosiner
evt. lidt appelsinfileter

Kom vand, hakket ingefær, kanel og kardemommer i gryde, og lad det koge ca. 15 minutter.
Lad det trække natten over og si så.
Kom denne ekstrakt i hvidvinen med honning og portvin, og varm op til
lige under kogepunktet.
Server straks med sultanens, valnødder og appelsinfileter.
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Henrik Speciel1 kg. jordbær 1 l. vodka 1 l. malibu isterninger
• Tranebær og hindbærTranebær er kendt for deres vanddrivende virkning, og denne rubinrøde drik vil være god...
• Æble og gulerodEn cremet blanding af frugt og grønsager med et strejf af mynte
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Smæk insektet!