Logo

Arrak punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

til 8-10 personer

 

3/4 l rom

1/2 l arrak

6 dl (500 g) sukker

skal af 1 citron

1 stang vanilje

3/4 l mælk

 

Hæld rom og arrak i en gryde.

Tilsæt sukker, citronskal og den flækkede vanilje­stang.

Varm det op - det må ikke koge.

Varm mælken op i en an­den gryde.

Den må heller ikke koge.

Tag begge gryder fra var­men og hæld mælken i spiritussen.

Fisk vanilje­stang og citronskal op.

Pisk i punchen, til den skummer.

Det er nemmest med en el­pisker.

Arrak punch serveres i små puncheglas.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Syrlige jordbær cocktailCOCKTAILS - Du skal helst vælge rigtig gammeldags, søde jordbær, smagen af dem vil passe...
• Hvid Sangria (6 glas)isterninger ½ citron i skiver 50 g grønne vindruer 5 cl. Cointreau 1 fl. tør eller halvtør...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os