Logo

Banan shake

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 banan i mindre stykker (ca. 125 g)
4 spsk. sukker
2 spsk. friskpresset appelsinsaft
1/2 l. kærnemælk
10 isterninger

Kom banan, sukker, appelsinsaft og ca. 1 dl af kærnemælken i et blenderglas.
Blend ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek.
Tilsæt resten af mælken og blend igen ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Smag banan shaken til.
Pak isterningerne godt ind i et viskestykke.
Læg "pakken" med is på endnu et viskestykke.
Knus isen ved at slå fx med en kagerulle.
Fordel først den knuste is og derefter bananshaken i 4 høje, kolde glas.

Server straks, evt. med tykke sugerør.
Tips: Banan shaken (uden is) kan stå tildækket i køleskabet i ca. 3
timer. Rør den op ved serveringen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.287 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her