Logo

Berliner punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 fl. lyst øl

saft af 1/2 citron

2 spsk. sukker

1 fl. champagne

 

Sæt champagnen til afkø­ling.

Bland øllet med citronsaft og sukker.

Lad det trække 1 time i køleskabet.

Rør af og til idet.

Fyld øllet i en bowle eller en glasskål.

Hæld cham­pagnen i lige før serve­ringen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bellini Virgin cocktailCOCKTAIL - Den smager næsten som en rigtig belllini cocktail (ferskenjuice og champagne),...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os