Logo

Bitter aperitif

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 flaske neutral snaps
hindbær
solbær
en kvist malurt
flormelis
 
En 1 liters beholder (fx. en juicekarton) fyldes 2/3 op med let knuste hindbær, derefter fyldes den op med let knuste solbær.
Snapsen hældes over frugterne.
Skal nu stå og trække en måned.
Derefter tilsættes en kvist malurt og ca. 2 – 3 spsk. flormelis.
Skal nu stå og trække videre i ca. 2–3 måneder.
Frugterne sies herefter fra – og aperitiffen er nu klar til brug.
Der kan eventuelt tilsættes mere sukker.
Drikkes med isterninger som aperitif eller med is og danskvand som long
drink.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.117 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os