Logo

Brøndkarse og gulerod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Brøndkarse og gulerod

HÅR - Brøndkarsen giver gulerodsjuicen en lidt krydret smag, men det er endnu vigtigere, at den er fyldt med vitaminer, og specielt indeholder den svovl og jern. Persillen er ikke kun et dekorativt element - det er en grønsag, som vil rense dit system.

 

Saftigt udstyr: Juicemaskine

 

Ingredienser:

4 gulerødder

En håndfuld brøndkarse

2 stilke persille

 

Hvordan:

Skrub guleroden og fjern top og rodspids.

Skyl brøndkarsen og persillen og pres saften af dem.

Pres derefter guleroden og bland juicerne i et glas.

Pynt med lidt brøndkarse og persille.

 

........................................................................................................................

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikansk Bryllupspunch (25 personer)12 Stk. Hugget Sukker 2 dl. Cognac 2 dl. Orange Likør ½ Kg. Friske Jordbær eller Grønne...
• Kirsebær og appelsinKirsebær, der er fulde af B2-vitamin og betakarotin, er det helt rigtige til at stimulere...
• Arnora und Winnie punch!2 liter hvidvin 2 liter Fanta exotic blandet frugt frosset el alm. (ikke banan) ...
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?





Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken øl er den bedste?




Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du bedst om?




Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os