Logo

Brombær punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

10 personer

 

500 g friske brombær

1 1/2 dl (125 g) sukker

6 cl solbærrom

2 fl rose vin

1 fl. champagne

 

Sæt vin og champagne til afkøling.

Mos brombær med sukker i en punchebowle eller en stor glasskål.

Rør først solbærrom men i og derefter rosevinen.

Stil bowlen i køleskabet, til punchen skal serveres.

Først da hældes champag­nen i.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Exotisk vinbowle (ca. 10 glas)Halvdelen af en lille vandmelon eller anden slags melon 1 mango 1 papaya 1-2 kiwifrugter 2...
• FrugtbarhedspæreMeloner har altid været forbundet med frugtbarhed, og de er da også fuld af gode stoffer....
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os