Logo

Brombær punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

10 personer

 

500 g friske brombær

1 1/2 dl (125 g) sukker

6 cl solbærrom

2 fl rose vin

1 fl. champagne

 

Sæt vin og champagne til afkøling.

Mos brombær med sukker i en punchebowle eller en stor glasskål.

Rør først solbærrom men i og derefter rosevinen.

Stil bowlen i køleskabet, til punchen skal serveres.

Først da hældes champag­nen i.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citron og ingefærEn frisk blanding som kan hjælpe ved morgenkvalme - eller i det mindste give dig energi...
• Drageblod (8 personer)saft af 1 appelsin saft af 1 citron 1 fl. Rødvin 2 fl. Champagne
• Pære og solbær cocktailCOCKTAIL - kun for sjov, men det gør vel ikke noget, at drikken er fuld af antibiotisk...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os