Logo

Brombær Punch (10 personer)

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500g friske brombær
1½ dl. sukker
6 cl. solbærrom
2 fl. rosévin
1 fl. Champagne

 

Champagneglas

 

Sæt vin og champagne til afkøling. Mos brombær med sukker i en bowle eller stor glasskål. Rør først solbærrommen og derefter rosévinen i. Stil bowlen i køleskabet til punchen skal serveres.
Hæld champagnen i lige før serveringen.

Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Berlinerluft (6-8 glas)1 fl. Rødvin 1 fl. Champagne eller tysk mousserende hvidvin (sekt)
• MangosmoothieSMOOTHIE - Hvis barnet aldrig har smagt mango, er dette en god måde til at stifte...
• Brøndkarse, gulerod og agurkTRÆTHEDSANGRIBER - En let krydret blanding, der udbytter brøndkarsens store indhold af...
• MvnteteLav en forfriskende te af mynte. Den er speciel populær i Nordafrika, hvor det næsten har...
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Smæk insektet!