Logo

Brombær Punch (10 personer)

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500g friske brombær
1½ dl. sukker
6 cl. solbærrom
2 fl. rosévin
1 fl. Champagne

 

Champagneglas

 

Sæt vin og champagne til afkøling. Mos brombær med sukker i en bowle eller stor glasskål. Rør først solbærrommen og derefter rosévinen i. Stil bowlen i køleskabet til punchen skal serveres.
Hæld champagnen i lige før serveringen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bladselleri, gulerod og brøndkarseBladselleri og brøndkarse indeholder calcium og magnesium, der har en beroligende effekt...
• Melon punch½ vandmelon ell. alm. melon 1/4 vodka (Efter smag og virkning) 2 dl citron saft. Sukker...
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken øl er den bedste?




Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du bedst om?




Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os