Logo

Champagne Brus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(6 personer)
1 fl. champagne
Sirup:
2 stængler citrongras
1 1/2 dl sukker
1 dl Pisang Ambon
10 limeblade
Pynt: Mørk chokolade
knust is
 
Sirup: Kog alle ingredienser sammen og køl af.
Pynt: Smelt chokoladen og skriv med chokolade på glasse­ne.
Servering: Fordel siruppen i glassene og top op med Champagne og knust is.
 
"Festlig udsmykning, godt brus. Den lever op til sit navn. Kreativ - rigtig sommer stemning "
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fox Mulder2 cl Southern Comfort 4 cl vodka 2 cl Pisang Ambon 2 cl jæger meister 2 x 25 cl coca cola
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os