Logo

Champagne Brus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(6 personer)
1 fl. champagne
Sirup:
2 stængler citrongras
1 1/2 dl sukker
1 dl Pisang Ambon
10 limeblade
Pynt: Mørk chokolade
knust is
 
Sirup: Kog alle ingredienser sammen og køl af.
Pynt: Smelt chokoladen og skriv med chokolade på glasse­ne.
Servering: Fordel siruppen i glassene og top op med Champagne og knust is.
 
"Festlig udsmykning, godt brus. Den lever op til sit navn. Kreativ - rigtig sommer stemning "
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Slush ice BarbieSLUSH ICE - Selvom den ligner en drik, der er specielt lavet til Barbiedukker, vil selv...
• Grace Of Monaco16 cl Malibu rom 1 Carambole frugt 5 Citroner 5 spsk. Flormelis Jacob's Creek mousserende...
• Sov godtMOD SØVNLØSHED - Den bedste grønsagsblanding til en god nats søvn. Den milde juice vil...
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken øl er den bedste?




Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du bedst om?




Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os