Logo

Champagne Punch (6 personer)

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Skal af 1 appelsin
4 cl. cognac
2 fl. Champagne

 

Champagneglas

 

Sæt champagnen på køl.
Skræl appelsinen ganske tyndt og læg skallen i en bowle. Hæld cognac over og lad det trække i en time i køleskabet. Lige før serveringen hældes champagnen i. I stedet for appelsinskal kan man komme ananasstykker eller ferskenskiver i bowlen.

Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mango og vindruerAFTENSMAD - Skallen på røde druer indeholder resveratrol, der har en kræfthæmmende...
• Broccoli og æbleBroccoliens karakteristiske smag giver et perfekt modspil til æblernes sødhed. Her er en...
• MudderbadBOBLEVAND Den smager en hel del bedre end den ser ud til
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os