Logo

Champagne Punch (6 personer)

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Skal af 1 appelsin
4 cl. cognac
2 fl. Champagne

 

Champagneglas

 

Sæt champagnen på køl.
Skræl appelsinen ganske tyndt og læg skallen i en bowle. Hæld cognac over og lad det trække i en time i køleskabet. Lige før serveringen hældes champagnen i. I stedet for appelsinskal kan man komme ananasstykker eller ferskenskiver i bowlen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 824 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• OpvarmerIndholdet af kalium samt A- og C-vitamin i denne drik, kan virke lindrende på ømme, trætte...
• De fireDrikken indeholder en del A- og C-vitamin samt svovl, der sammen med indholdet af kalium...
• Exotisk vinbowle (ca. 10 glas)Halvdelen af en lille vandmelon eller anden slags melon 1 mango 1 papaya 1-2 kiwifrugter 2...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os