Logo

Champagne Punch (6 personer)

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Skal af 1 appelsin
4 cl. cognac
2 fl. Champagne

 

Champagneglas

 

Sæt champagnen på køl.
Skræl appelsinen ganske tyndt og læg skallen i en bowle. Hæld cognac over og lad det trække i en time i køleskabet. Lige før serveringen hældes champagnen i. I stedet for appelsinskal kan man komme ananasstykker eller ferskenskiver i bowlen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• le punch d'Avoriaz1 flaske rødvin eller sangria hvid som fyld champagne eller anden boblevand en flaske...
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os