Logo

Champagne Punch (6 personer)

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Skal af 1 appelsin
4 cl. cognac
2 fl. Champagne

 

Champagneglas

 

Sæt champagnen på køl.
Skræl appelsinen ganske tyndt og læg skallen i en bowle. Hæld cognac over og lad det trække i en time i køleskabet. Lige før serveringen hældes champagnen i. I stedet for appelsinskal kan man komme ananasstykker eller ferskenskiver i bowlen.

Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.524 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citron Bowle (4-6 personer)6 citroner 5 dl. rødvin 2½ dl. vand 3½ dl. sukker ½ fl. halvtør hvidvin ½ fl. Champagne
• Double Cherry Fizz (4 personer)250 g. friske kirsebær 4 tsk. Sukkerlage 2 spsk. Citronsaft 2 æggehvider 8 cl....
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Smæk insektet!