Logo

Double Berry Coco Punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 dl Frosne jordbær i lage, optøet
4,5 dl Cream of Coconut
1,5 l Tyttebærsaft, afkølet
2 kopper Lys rom
1 liter Danskvand, afkølet

Jordbær og Cream of Coconut pureres i en blender til blandingen er glat. l en stor punchbowle blandes pureen med tyttebærsaft og rom. Umiddelbart inden serveringen tilsættes danskvand og isterninger.

Opskriften rækker til omkring 32 personer.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 751 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Boblende fersknerBOBLEVAND - En blid og lækker blanding, der kan nydes af alle aldersklasser
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken øl er den bedste?




Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du bedst om?




Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os