Logo

Double Berry Coco Punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 dl Frosne jordbær i lage, optøet
4,5 dl Cream of Coconut
1,5 l Tyttebærsaft, afkølet
2 kopper Lys rom
1 liter Danskvand, afkølet

Jordbær og Cream of Coconut pureres i en blender til blandingen er glat. l en stor punchbowle blandes pureen med tyttebærsaft og rom. Umiddelbart inden serveringen tilsættes danskvand og isterninger.

Opskriften rækker til omkring 32 personer.
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Abrikos, mango og appelsinEn symfoni af lyse, orange farver med en svag duft af forårsblomster
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Smæk insektet!