Logo

Double Berry Coco Punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 dl Frosne jordbær i lage, optøet
4,5 dl Cream of Coconut
1,5 l Tyttebærsaft, afkølet
2 kopper Lys rom
1 liter Danskvand, afkølet

Jordbær og Cream of Coconut pureres i en blender til blandingen er glat. l en stor punchbowle blandes pureen med tyttebærsaft og rom. Umiddelbart inden serveringen tilsættes danskvand og isterninger.

Opskriften rækker til omkring 32 personer.
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Slush ice med ananas og appelsinSLUSH ICE - Denne enkle blanding af ananas og appelsin ser både dejlig ud og smager godt
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os