Logo

Glühwein 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 flaske kraftig rødvin
2 stænger kanel
½ dl. Stroh rom eller 1 dl. alm. rom
1½ dl. rosiner

Kom kanel, rosiner og vin i en gryde, og lad det stå 1 time, før det bringes langsomt nær kogepunktet.
Tages af varmen og smages til med rom.
Serveres meget varm, så man virkelig kommer til at gløde af det.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.083 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Effektiv reklame - klik her