Logo

Granité med citronmelisse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 dl vand
200 g sukker
1 flaske mousserende vin
Saft af 2-3 citroner
1 dusk citronmelisse

Kog vand og sukker under omrøring.
Lad det koge i 5 min.
Tag kasserollen af varmen og lad lagen blive kold.
Tilsæt citronsaft, finthakket citronmelisse og 2/3 af den mousserende vin.
Hæld det i en skål og stil det i fryseren i ca. 3 timer.
Rør i massen hver time.
Server sorbeten i cocktailglas med lidt mousserende vin over og et blad citronmelisse.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.596 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her