Logo

Heksepunch til en kold Sankt Hans aften

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter æblemost
1 liter hvidvin
150 g. farin
1 citron
1-2 tsk. muskat
Evt. vodka - hvis det virkelig er en heks


Æblemost og vin blandes med sukkeret og varmes op til 60ºC.

Det må ikke koge.

I hvert glas lægges en papirtynd skive citron uden kerner.

Den varme punch drysses fint med stødt muskat og skænkes op.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.569 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Effektiv reklame - klik her