Logo

Ostindisk bowle -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

Ostindisk bowle med forskellige frugter smager lige pragtfuldt på alle årstider - til 8-10 personer.

 

1 citron

1 appelsin

6 skiver ananas (fra dåse)

2 1/2 dl (200 g) sukker

6 cl cognac

6 cl Cointreau

1 1/4 dl ananassaft (fra dåse)

6 cl madeira

1 fl. rhinskvin

2 fl. champagne

 

Stil vin og champagne til afkøling.

Skræl citron og appelsin.

Skær frugterne i skiver og pil alle kærner ud.

Lad ananasskiverne dryp­pe af på en si (gem saften) og skær dem i små styk­ker.

(Man kan også købe ananasstykker på dåse).

Læg alle frugterne i en glasbowle.

Drys sukkeret over.

Lad det trække, til alt sukkeret er opløst (ca. 45 minutter).

Hæld cognac, Cointreau, madeira og ananassaft i bowlen.

Lad bowlen træk­ke koldt ca. 2 timer.

Tilsæt vin og champagne lige før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her