Logo

Sælhund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Personer: 4

 

100 g rosiner

2 1/2 dl Jamaica-rom

1 l hvidvin

saft og skal af 1/2 citron

ca. 1 1/4 dl (100 g) sukker

1 stykke kanelstang

3 nelliker

 

Hæld kogende vand over rosinerne.

Lad dem dryp­pe af i en si.

Læg rosinerne i en gryde og hæld rommen over.

Lad det trække en halv time.

Tilsæt hvidvin, citronskal og citronsaft, sukker, ka­nel og nellike.

Varm det hele op, men lad det ikke koge.

Si punchen og server den meget varm i varmefaste glaskrus.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her