Logo

Sælhund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Personer: 4

 

100 g rosiner

2 1/2 dl Jamaica-rom

1 l hvidvin

saft og skal af 1/2 citron

ca. 1 1/4 dl (100 g) sukker

1 stykke kanelstang

3 nelliker

 

Hæld kogende vand over rosinerne.

Lad dem dryp­pe af i en si.

Læg rosinerne i en gryde og hæld rommen over.

Lad det trække en halv time.

Tilsæt hvidvin, citronskal og citronsaft, sukker, ka­nel og nellike.

Varm det hele op, men lad det ikke koge.

Si punchen og server den meget varm i varmefaste glaskrus.

 

Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FrugtbarhedspæreMeloner har altid været forbundet med frugtbarhed, og de er da også fuld af gode stoffer....
• Slush ice med jordbær og ferskenSLUSH ICE - Ferskner og jordbær er en dejlig blanding på en varm dag
• Grapefrugt brusBOBLEVAND - Æblet får grapefrugten til at smage mindre sur og bitter, så de fleste børn...
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os