Logo

Spansk bowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 personer

 

15 udstenede grønne oliven

1 fl. rose

saft af 2 citroner

reven skal af 1 citron

4 cl grenadine

4 cl orangelikør

1 fl. champagne

 

Skær de grønne oliven i ringe, der lægges i bun­den af en glasbowle.

Hæld rosevinen over.

Pres citronsaften over og tilsæt den revne skal, gre­nadine og orangelikør.

Dæk bowlen til og lad den trække en halv time i køle­skabet:

Lige før serveringen hæl­des champagnen i.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her