Logo

Wiener iskaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Wiener iskaffe


Et glas champagne eller et glas vin er godt - men ikke fantasifuldt. Og her er charmen ved at mixe: Med drinksopskrifter fra drikkeABC.dk opnår du noget ekstra

Til 4 glas

#

60 g malet kaffe

½ l vand

4 æggeblommer

200 g sukker

¼ l mælk

Flødeskum

*

Kaffen brygges i en gryde med en halv liter vand.

Den skal trække ca. ti minutter (lige under kogepunktet).

Mælken opvarmes.

Kaffen sies gennem et fint lærredsviskestykke.

Røres glat med æggeblommer og sukker.
Kogende mælk tilsættes under omrøring.

Piskes videre lige til kogepunktet ved svag varme.

Den afkølede masse indfryses,

til den har fået en cremet konsistens. Hældes i glas.

Pyntes med en top flødeskum.

Serveres med langskaftede skeer.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 579 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her