Logo

Ægte varm chokolade med flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g. bitter chokolade
1 l. sødmælk
2 spsk. rørsukker
2 dl. piskefløde
2 spsk. flormelis
kornene af ½ vanillestang

Smelt chokoladen i vandbad med 2 dl af mælken.
Rør undervejs.
Varm resten af mælken op til kogepunktet sammen med sukker og pisk det med sukker og smeltet chokolade.
Pisk fløden med vanille og florsukker til let skum.
Server i store kopper toppet med flødeskummet lige inden servering.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 2.675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os