Logo

Appelsin kaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Appelsin kaffe


Et glas champagne eller et glas vin er godt - men ikke fantasifuldt. Og her er charmen ved at mixe: Med drinksopskrifter fra drikkeABC.dk opnår du noget ekstra

Til 4 kopper
#

2 ubehandlede appelsiner 
100 g piskefløde 
40 g sukker 
4 spsk appelsinlikør fx Grand Marnier
3 kopper meget varm kaffe 

*

En appelsin skrælles meget tyndt,
og skallen skæres i fine strimler.
Saften presses af appelsinen.
Den anden appelsin skrælles tykt,
og den skæres i skiver.

Fløden piskes stift.

Appelsinsaft, sukker og appelsinlikør

fordeles i fire kopper, og den

hede kaffe hældes i.

Toppes med flødeskum.
Pyntes med appelsinskive og
strimler af appelsinskal.

Serveres med det samme.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.252 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her